čtvrtek 17. září 2009

Pure Luxe


Značka Pure Luxe Cosmetics nabízí make-upy, pudry, korektory, tvářenky i rtěnky. Ty nejsou nijak pozoruhodné. Vyniká naopak velkým výběrem očních stínů. Vzorky za 1 dolar se prodávají jako 1/8 lžičky, tedy jako většina značek, ale je jich většinou více a jsou v kelímku. Jsou to krásné barvy, některé hodně třpytivé, některé odstíny jsou ale kvalitnější (př. Ultimate Electrify, Blueberry a Grape jsou méně přilnavé a rychleji se slijí do jedné čárky nebo opadají než třeba Awakening a Shameless- ty jsou mé oblíbené).

Přijímají PayPal a zasílají do celého světa, poštovné se dozvíte až před odesíláním objednávky podle celkové hmotnosti. Občas bývají slevy až 30% od určité objednávky. Někdy majitelce trvá dlouho odeslání objednávek.

Vzhledem k ceně je ve vzorku dost produktu, hodně minerálních značek prodává dráž větší množství produktu a k tomu v sáčcích. Jestliže nechcete objednávat ze zahraničí nebo chcete první vyzkoušet pár vzorků, na mimibazaru je prodává Lendy123 za 49 Kč za kus, pro stálé zákazníky 45 Kč. Pure Luxe objednávám přímo, protože se vyplatí u větší objednávky, ale kupuji od ní výrobky Lush a mohu ji doporučit jako velmi spolehlivou a vstřícnou prodejkyni.

EDIT březen 2010: Lendy123 už Pure Luxe neobjednává. 
Vyzkoušela jsem hodně nových značek a teď mám jiné oblíbené. Jsou kvalitnější, některé mají i větší výběr odstínů. Od Pure Luxe mám pořád ráda některé barvy, ale s ostatními jsem nebyla spokojená (Grape, Blueberry, Ultimate Electrify). Chystám recenze dalších značek, doporučuji hlavně Aromaleigh a Earthen Glow Minerals.

Spoiled, Kaleidoscope Oasis, Grape, Flashcube Magic. Check Me Out!, Ultimate Electrify, Shameless, Blueberry. Awakening, Cabana, Blue Aura.

2 komentáře:

  1. Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,kolik minerálních očních stínů je ve vzorku od Pure Luxe?
    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Na stránkách uvádí 1/8 lžičky, ale bývají větší, v každém je jiné množství. Na fotkách jsou třígramové kelímky ve stejném stavu jako jsem je dostala.

    OdpovědětVymazat