pondělí 21. září 2009

Makeup Masala


 Makeup Masala je eshop, který se zaměřuje na prodej dostupných amerických značek make-upu do celého světa - 90% objednávek je zahraničních. Jako jeden z mála nabízí poštovné zdarma celosvětově od určité objednávky a to jen 40 dolarů. Nabízí několik značek, které se jinak špatně shánějí.

Za pozornost stojí E.L.F. Je to hodně levná značka, produkty jejich základní řady stojí 1 dolar. Kvalita většiny výrobků odpovídá ceně, některé jsou ale velmi kvalitní a srovnatelné s mnohem dražšími. To platí o několika málo výrobcích ze základní  a minerální řady (3 dolary/výrobek) a téměř všech produktech ze Studio Line (také 3 dolary). Pozoruhodný je Mineral Eyeshadow Primer, podle většiny recenzí srovnatelný s Urban Decay, některé 1 dolarové štětce (třeba Eyeshadow Brush) a většina 3 dolarových štětců.
EDIT: ELF bude dostupný i u nás, na www.elfkosmetika.cz se chystá eshop.

Ecotools je skvělá značka štětců na make-up. Jsou velmi měkké a kvalitní, vhodné pro minerální make-up a nepouštějí chlupy. V sadě dostanete štětce velmi levně.

Několikrát za měsíc bývá speciál, obvykle sleva na konkrétní značku. Vyplatí se na něj počkat, Ecotools bývá v akci -15% docela často. V době speciálu  ale narůstá objem objednávek - na její odeslání můžete čekat i 2 týdny.

Žádné komentáře:

Okomentovat