čtvrtek 17. září 2009

Everyday Minerals


Everyday Minerals je rozhodně jedna z nejlepších značek minerálního make-upu. Skvělé produkty za dobré ceny a dobrá péče o zákazníky, velkou výhodou je komunita okolo značky. Fórum je velmi živé a dozvíte se hodně tipů k aplikaci make-upu a přírodní kosmetice.

Make-up: Mají necelých 50 odstínů make-upu v několika formulacích, takže si vybere každý podle typu pleti. Je trochu problém najít svůj odstín, ale nabízejí vzorky zdarma, platíte poštovné. Stojí kolem čtyř dolarů. Můžete poslat svou fotku bez make-upu a oni vám poradí.

Pudry: Několik formulací a odstínů. Jedinečné jsou pudry Natural Reflections. Jsou transparentní a dodají pleti pěstěný vzhled. Mají SPF 30 a jsou skvělou ochranou před sluncem i pro citlivou pokožku. Kaolinový pudr patří k nejlepším pudrům pro mastnou pokožku, jestliže nemůžete sehnat pudr, po kterém se nezačnete za pár hodin lesknout, rozhodně jej vyzkoušejte. Pro normální pokožku je Finishing powder, zmatní pleť, ale nevysuší tolik jako Kaolin.

Korektory: Mají velký výběr odstínů, určitě si vyberete. Jestliže máte vrásky, může se v nich usazovat. Zkuste jej smíchat s pleťovým krémem. Na některých lidech make-upy a tvářenky EDM zoxidují v oranžovou barvu, pro ty je tu Lavender Color Corrector.

Tvářenky: Také téměř 50 odstínů a jsou návykové. Hodně zákazníků mělo před EDM jednu tvářenku, dokud ji nespotřebovali, a teď mají celou sbírku. Jsou opravdu skvělé, i když v kelímku vypadají barvy často jinak než na pokožce - řiďte se fotkami ve fóru. Vzorek za 2,5 dolaru vydrží dost dlouho, plná velikost věčnost.

To jsou jejich nejlepší produkty a v nich podle mě nemají konkurenci. Všechny jsou sypké, některé odstíny make-upu jsou i v tuhé formě. Stejně tak očním stínům není co vytknout co se týče kvality, ale mají také asi 50 odstínů. To je u očních stínů, na rozdíl od make-upu a tvářenek, trochu málo - mají třeba jen asi 4 modré. Ale jemných, přirozených a neutrálních odstínů mají hodně. Jejich štětce jsou také jedinečné.

Kvůli poštovnému se vyplatí co největší objednávka. Objednávky vyřizují rychle, odesílají obvykle následující den a zatím přišly pokaždé za 7-14 pracovních dnů, většinou pod 10. Jednu objednávku ztratila pošta. Pozor - bohužel nevracejí poštovné, takže vám nabídnou buď znovu zaplatit poštovné a objednávku pošlou znovu, nebo vám vrátí peníze bez poštovného.

Před objednáním doporučuji pročíst si jejich fórum. Komunita okolo EDM je to, co mě ke značce přivedlo. Dozvíte se o chystaných novinkách, můžete se podívat na fotografie produktů na pokožce a hlavně různá použití jednotlivých výrobků. Na pleti má hodně produktů jinou barvu než v kelímku. Hlavně tvářenky, kterých se použije trošičku, jsou ve skutečnosti světlejší a mnohem hezčí barvy než vypadají. U jiných výrobků, třeba make-upu, záleží na barvě pleti, takže nejlepší způsob, jak si vybrat odstín, je podívat se na fotografie lidí s podobnou pletí. Popisy nejsou vždy nejlepší a rozhodně ne vyčerpávající - hodně produktů můžete použít různými způsoby, které by vás třeba nenapadly. Také se tam můžete dočíst spoustu tipů k aplikaci make-upu a zkušenosti s jinými značkami.

Často mají speciály - k nákupu dostanete něco zdarma, většinou musíte objednat za 18-35 dolarů. Pokud není zrovna speciál a nespěcháte na objednávku, počkejte, většinou se další speciál objeví do týdne.






Hoppity Hop Hop, Cookie Sheet, Cotton Tale, Champagne, Bird Bath, Bubble Tea, Greeting Card, Baby Sitter.




Žádné komentáře:

Okomentovat