sobota 24. dubna 2010

Lesky na rty a peeling Alverde

 

První je zvětšující lesk na rty, hnědý je odstín Golden Nougat z limitované čokoládové edice, z té je i peeling na rty. Na druhé fotce je lesk ze základní řady (vedle čokoládové a zvětšující řady mají i lesky pro  zralou pleť) v odstínu Plum. Všechny jsou docela průhledné. Dávám přednost hodně pigmentovaným leskům, přesto se mně všechny líbí. Zvětšující nemá uveden objem, ale je docela malý, nanejvýš 4 ml (ze srovnání s posledním, který má 7 ml), zato čokoládový lesk a peeling s vanilkovým cukrem mají 15 ml. 

Zvětšující lesk je můj oblíbený. Maličké balení je akorát do kabelky, žádný lesk jsem stejně ještě nikdy nespotřebovala. Zvětšující efekt není výrazný, ale příjemně chladí, má hezkou vůni a žádnou chuť. Je to hodně světlá růžová, můžu ji nanést i poslepu, ale v silnější vrstvě vypadá moc hezky. Hydratuje nejvíce ze všech a celkově z něj mám nejlepší pocit na rtech, i po setření skoro všeho lesku ze rtů nejsou suché. 

Lesk na rty 05 Plum nešel otevřít. Bylo mně líto ho vyhodit, tak jsem ho rozřezala a přendala do kelímku (do jednoho 5 ml kelímku se všechen nevešel): 



Je to dost tmavá barva, ale celkem průhledná, takže můžu nosit každý den i k nenápadnému líčení a hodí se ke všemu, i když ho budu asi víc používat se studenými stíny a tvářenkou. Nerada s sebou nosím štěteček na rty, takže nanesu každý den jen před odchodem z domu. Jemně voní, hezky, ale ne každému se bude ta vůně líbit. Líbí se mně nejvíc v silnější vrstvě, ale pak musím dávat pozor, abych ho nanesla rovnoměrně. Výdrž je průměrná, na mě ale vydrží všechny lesky stejně.

Čokoládový lesk Golden Nougat jsem si koupila kvůli krásné vůni a ceně (stejně jako peeling jen 39 Kč), ačkoliv hnědou moc nepoužívám. Jediné mínus tohoto lesku jsou třpytky, které jsou při nanášení cítit, ale jsou jemné a moc mně to nevadí. Škoda, že je to limitovaná edice a že mají jen několik barev. Jestli nebudou vyprodané, až budu příště v DM, jestě jeden si koupím - jiný odstín, 15 ml snad nikdy nespotřebuji. 

Peeling na rty jsem si koupila ze stejných důvodů. Několik značek minerálního make-upu, od kterých objednávám, nabízí přírodní peeling na rty, ale ten já používám tak málokdy, že jsem to považovala za vyhozené peníze. Tento jsem vzala jen protože byl tak levný a jsem ráda. Voní hezky a obrušující částečky jsou jemné. Je jich docela málo, takže spotřebuji docela dost produktu, ale i tak mně vydrží věčnost. Díky tomu je i hodně šetrný, můžu ho použít i když jsou mé rty hodně rozpraskané. Je hodně zvláčňující, mám z něj moc příjemný pocit, až se mně nechce ho smývat. Do zásoby si další kupovat nebudu, ale doufám, že až ho spotřebuji, bude peeling na rty i ve stálém sortimentu.

2 komentáře:

  1. Ten růžový zvětšující lesk na rty mám taky a jsem s ním moc spokojená

    OdpovědětVymazat
  2. já mám z té čokoládové edice ten nejsvětlejší lesk v tubě a je moc příjemný a ta vůně je prostě úžasná! :))

    OdpovědětVymazat