sobota 1. října 2011

Lesky a tónované balzámy Darling Girl Cosmetics


O Darling Girl Cosmetics jsem už psala. Až po vyzkoušení jejich lesků ale můžu říct, že je to jedna z mých nejoblíbenějších značek. Jeden z nich už jsem stihla  (za pár měsíců) spotřebovat a to se mně nestává často.

Jak je vidět z fotky, obaly jsou jednoduché a nezajímavé, ale obsahují všechny potřebné informace. Také oceňuji průhlednost, zvlášť u balzámů. Ty jsou v tenkých tubách, které používá na lesky třeba Silk Naturals. Dobře se s nimi nanáší i výrazné barvy. 

Susan má na výběr hned pět druhů lesků a tónovaných balzámů na rty. Všechny se mně zdají dostatečně hydratující, i když tekuté lesky jsou v tomto lepší než balzámy. Pigmentace je různá, je ale uvedena v popisech, které jsou dost přesné. 

Pro ty, kdo nechtějí hodně barvy, jsou skvělé Holo-Glosses - spíše transparentní lesky s holografickými třpytkami (většinou - Bubblegum Pop je slušně pigmentovaný). 
Balzámy jsou více pigmentované a méně zvláčňující, než bych čekala, připadají mně spíše jako rtěnky - ale rtěnky s velmi příjemným složením a to většinou rtěnky nemám ráda. 
Tekutým leskům nemůžu vůbec nic vytknout, navíc Hot Mama vydrží na lesk neuvěřitelně dlouho.

Audrey, Bubblegum Pop, Hot Mama, Sweet Love, Who Spiked The Punch?

1 komentář:

  1. Bubblegum Pop, Hot Mama and Who Spiked the Punch look lovely! Well they all do, but those 3 caught my eye. :)

    OdpovědětVymazat