pátek 16. září 2011

Pár tipů na podzimní nákupy

Podzim nemám moc ráda, ale když už je tady, dívám se na ty lepší stránky. Na podzimní kolekce indie kosmetiky se pokaždé těším. Teplé vůně, fialová a Halloween mně tu zimu a déšť vynahradí.

Sweet Anthem bude v úterý znovu na Heartsy, $30 za $12, jen pro VIP. Kupón bude tentokrát platit celých 12 měsíců. Z podzimní kolekce se mně líbí Maureen (Almond, Chai Tea, Myrrh, Fig, Rose Maroc, Mint) a Nell (Black Tea, Cardamom, Creamy Milk, Rose, Peach). Nějakou dobu ještě nebudou běžně v nabídce, dají se předobjednat jen tento víkend a pondělí s poštovným zdarma (nedá se tedy kombinovat s kupónem z Heartsy).

Silk Naturals mají spoustu nový očních stínů, lesků na rty a krémových tvářenek. Většina jsou podzimní barvy, hlavně švestkové lesky vypadají skvěle. Je mezi nimi i Gigi Lipstain z letní edice, která má nové složení. Vydrží i jídlo (pokud není moc mastné), bez olejového odličovače je skoro nemožné se jí zbavit. Celkem vysušuje. Ve dvou až třech vrstvách vypadá mnohem křiklavěji než na fotce (jedna vrstva). Nemůžu uvěřit, že o ní píšu až teď. Je to jeden z mých nejoblíbenějších výrobků a první tubu už jsem spotřebovala.


Darling Girl Cosmetics halloweenskou kolekci teprve uvede, už teď je podle reakcí jisté, že Poisoned Plum (švestková se zlatými třpytkami) bude bestseller. Není divu, je to úžasná barva. Going Batty vypadá... zajímavě. Rozhodně je originální a ten název je příhodný. Ale zase budou mít drbny alespoň o čem mluvit, když si ji koupím. (Jestli to není z obrázku jasné, je to lesk na rty).


 Fotky z http://www.flickr.com/photos/51494466@N08/

Šest nových vůní Solstice Scents už je v nabídce. Zajímavě zní Witch's Cottage (Warm Baked Goods, Dried Herbs, Sweet Annie, Soft Woods & Fragrant Hearth Smoke). Vedle parfémů jsou k dispozici i tělové krémy, peeling, suchý olej a mýdlo. Od Solstice Scents jsem ještě neobjednávala, ale po dlouhé době jsem dnes vyzkoušela dva konvenční parfémy (přišel mně Luxury Beauty Box) a připomnělo mně to o kolik raději mám originální, zajímavé vůně, které nemá každý.

The Morbid The Merrier - Asi budu muset zkusit Quoth the Raven (Fruit orchards, a sharp spike of clove, and the remnants of chimney smoke on dirty wings) a Goblin (A juicy, sweet caramel apple.......with a wormy center) už jen kvůli názvům. O TMTM nemůžu říct nic špatného, ale pro každého není.

Evil Shades dnes uvedly Zombie Collection. Jejich lesky mají smíšené recenze, ale já jsem byla až překvapená, jak se mně líbily jejich stíny a rtěnka.

5 komentářů:

  1. Obojí od Darling Girl vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  2. na silk naturals jsem už navnazená dlouho, jen si mě přivnadila a asi budu muset objednat. a jsem vlastně ráda, že sweet anthem bude jen pro vip, alespoň ušetřím.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám menší dotaz, kde objednáváš kosmetiku od Darling Girl Cosmetics? Dík za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na www.darlinggirlcosmetics.ecrater.com

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za odkaz na kosmetiku Darling girl. Dlouho jsem něco podobného sháněla. Každopádně uvažuji, jak jde minerální make-up kombinovat s permanentním make-upem. Co myslíš? Ptala jsem se kosmetičky kde jsem byla http://www.turtakova.cz a nějaké cenné rady mám, ale zajímá mě tvůj názor

    OdpovědětVymazat