pondělí 5. září 2011

Brazen Cosmetics


Brazen Cosmetics je nová ale už celkem známá značka minerálního make-upu. V nabídce mají hlavně oční stíny a lesky na rty. 

Objednávka mně přišla velice rychle, dobře a hezky zabalená se dvěma vzorky zdarma. Všechny ostatní výrobky byly zatavené, což je u mě velké plus. Také se mně líbí, že stíny mají matný vršek. Bohužel název odstínu se z obalu lesků snadno smyje.

Stíny i lesky jsou pigmentované a nemůžu jim nic vytknout. Lesky jsou nepatrně lepivé, nejsou úplně bez vůně ale ta je slabá a málokdy si jí všimnu (a to samozřejmě jen při nanášení). Dobře hydratují a výdrž je standardní. Make Out je o trochu méně pigmentovaný než ostatní a jediný má mátovou vůni, chladivý efekt vydrží tak minutu.

Závěrem - skvělý servis, skvělé produkty, dobré ceny. Teď nenabízejí vzorky, ale dříve je měli, předpokládám, že zase budou.

Shimmy, Floozy, Make Out, Prude, Scorching, Tease.

3 komentáře:

  1. Tak mně včera od nich přišel balíček. Taky mám lesk Make Out + zelený stíny Shenanigans. Vypadá to moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. předávám malou blogovou štafetu http://www.minaandanailpolish.com/2011/09/7-make-up-facts-about-me.html

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký den,

    omlouvám se, že píšu do komentářů, ale nepodařilo se mi najít váš e-mail.

    rád bych, v rámci mnou prováděného linkbuildingu v rámci SEO optimalizace webu www.takosmetika.cz, s vaším blogem provedl výměnu odkazů. Váš odkaz by byl umístěn na každé stránce v bočním panelu mezi partnery, stejné podmínky bychom žádali i my. V případě, že by vám náš návrh nevyhovoval, neváhejte mě kontaktovat a jsme ochotni se s Vámi domluvit na jiných podmínkách.

    S přáním příjemně prožitého dne
    Martin Halík
    martin@mh1.cz

    OdpovědětVymazat