úterý 20. září 2011

7 make-up facts about me

Nominovala mě Mína z www.minaandanailpolish.com. Všichni, které bych nominovala já, už nejspíš řetězovku dostali, tak neposílám dál.

1. Neřekla bych, že jsem zvlášť vybíravá, ale málokdy koupím něco dvakrát. Pořád hledám něco lepšího.
2. Vůbec se mně nelíbí ten podzimní sladěný vzhled.
3. Líbí se mně modrá a černá rtěnka a vůbec gothic líčení a moc mě mrzí, že na mě nevypadá dobře.
4. Při nakupování kosmetiky nevybírám jen podle výrobků, ale i značek. Věřím, že nákupem podporujeme to, co značka dělá, a já nechci přispívat třeba na testování na zvířatech (i když někdy zapomenu zkontrolovat), špatný zákaznický servis, napadání a vyhrožování zákazníkům, podvádění, lhaní, prodávání zdraví nebezpečných výrobků apod. (ano, to všechno se ve světě minerálního make-upu děje, proto nenakupuji u neznámých značek)
5. Ze všeho nejvíc oceňuji originalitu a odvahu být sám/sama sebou. Máloco mně vadí víc než odsuzování lidí kvůli vzhledu. 
6. Trávím tolik času čtením blogů o kosmetice, že nemám čas komentovat anebo sama něco napsat.
7. Některé hodně oblíbené YouTube make-up guru úplně nesnáším a nechápu, proč mají tolik fanoušků. Já chápu, že lidi přitahuje průměrnost a spousta z těch fanynek jsou dvanáctileté slečny, ale stejně.

3 komentáře:

  1. Mně se líbí všechny výrazné rtěnky, i ty tmavé, a světlá bezchybná pleť a bílé zuby. Bohužel já takové přednosti nemám :(

    OdpovědětVymazat
  2. a mě zase přijde, že modrá a černá rtěnka snad nesluší nikomu... takže nejsi žádná vyjímka.

    a ad sedm... taky nechápu, ale to bude asi tím, že mi už bylo třicet a některé věci jdou prostě mimo mě.

    OdpovědětVymazat