středa 6. července 2011

Hi-Fi Cosmetics na Heartsy


Na Heartsy je dnes (pro VIP) a zítra Hi-Fi Cosmetics ($25/VIP$35 za $10.) Svou první objednávku jsem dostala před pár dny a nestihla udělat lepší fotky, tak jen z mobilu. Jsou rozmazané, ale barevně odpovídají.

Hi-Fi Cosmetics patří k těm známějším značkám minerálního make-upu a to zaslouženě. Stíny jsou hodně pigmentované, mnohem hezčí než vypadají na fotkách. Mají hlavně výrazné barvy.

První jsem se lekla, že lesk  (Strawberry Fields Forever) budu vyhazovat - má odpudivě sladkou vůni a to mám sladké vůně ráda. Naštěstí ji cítím jen při nanášení. Je také hodně pigmentovaný, zvláčňující, lesklý, třpytky na rtech necítím a neusazují se ve vráskách. Celkově z něj mám moc dobrý pocit a asi si koupím další v jiné barvě, i když bych dala přednost menšímu balení.

Až na dlouhou dodací dobu (kterou mají uvedenu na stránkách) nemám k Hi-Fi žádnou výtku. Poštovné bylo velmi levné, jen $2 za dva výrobky v plné velikosti, dva vzorky stínů byly zdarma.
Sound Check, Backstage, Midnight Hour.

2 komentáře:

  1. dneska jsem si hifi prohlížela a jde to naštěstí mimo mě. já na ty stíny moc nejsem, lesky mi taky moc neříkají, takže tento heartsy featured docela určitě vynechám, i když teda mám pocit, že nedělám dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavá recenze. U mě na blogu je giveaway o kosmetiku elf, kdyby měl někdo náhodou zájem :).
    http://kejtyna.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat