pátek 15. dubna 2011

DIY pro málo šikovné


Potřebovala jsem nutně novou šperkovnici, ve které bych měla všechny šperky po ruce a nemusela otevírat deset zásuvek než najdu co hledám. Kromě nedostatku místa jsem měla i málo peněz, tak jsem si ji chtěla vyrobit sama, ale když se rozdávala zručnost, nešla jsem dvakrát. Proto jsem zajásala, když jsem na internetu našla tip na šperkovnici z korkové nástěnky. Jednoduše jsem polepila tapetou a šperky zavěsila na špendlíky. V rohu je pěnová vložka z krabičky od šperků pro zapichovací náušnice. Růžový balicí papír s Hello Kitty jsem vybrala hlavně kvůli čtyřleté neteři, která jediná sdílí mou lásku k barvám a všemu holčičímu. Celé mě to stálo asi 100 Kč.

V koupelně nemám dost místa na velkou magnetickou tabuli, kterou jsem obdivovala na fóru Silk Naturals, takže jsem si na zeď nalepila alespoň samolepicí magnet velikosti fotografie. Nevejdou se mně tam mých sto kelímků s očními stíny a tvářenkami, ale na nejčastěji používané věci to stačí. (Z aukra, vyhledejte Můj Magnet, stál 30 Kč).

4 komentáře:

  1. Ta šperková nástěnka je roztomilá! Ovšem asi budu za blbce, ale nějak nechápu, jak ta magnetická tabulka funguje?

    OdpovědětVymazat
  2. Koupila jsem dva magnety, jeden nalepila na stěnu a druhý rozstříhala na čtverečky a ty nalepila na víčka kelímků. Pokud máš nějakou kovovou plochu, kelímky drží i na ní (drží mně třeba na pračce, ale překáží tam).

    OdpovědětVymazat
  3. Účelné, pěkné a originální. Líbí se mi to. ;)

    Tom

    OdpovědětVymazat
  4. to je skvělý nápad, i já mám nástěnku, která slouží jako věšáček na různé náhrdelníky, naušnice atd :) moc pěkné :)

    OdpovědětVymazat