sobota 19. února 2011

Liza Lotion

Je to neoficiální název, pod kterým autorka prodává své domácí pleťové krémy a masky. Nemá ještě své stránky, objednat je možné přes její blog anebo fórum (její vlákno, je potřeba registrace).

Má problematickou pleť a nebyla spokojená s žádným krémem, tak vyrobila vlastní (Original). Dnes je k dispozici více verzí. Blotch Be Gone (BBG) je určen přímo na pupínky, ale vůbec nevysušuje, já používám na celý obličej. Quenchaide pro suchou pokožku je podle mě vhodnější pro dehydratovanou pleť, na hodně suchou by asi nestačil. Je to skvělý noční krém, bohužel mně nevyhovuje pod makeup. Zkoušela jsem Original, BBG a Q. Všechny zklidňují podrážděnou pokožku a zmírňují zčervenání a rychle se vsáknou. Liza dělá i krémy na zakázku, tak zkusím Queanchaide s trochu jinými ingrediencemi. BBG si rozhodně koupím znovu. 

Balzámy na rty jsou trochu tuhé a zrnité, když je nějakou dobu nepoužívám. Spraví se to po pár použitích. Objednám si je znovu, nejsou tak měkké jako Silk Naturals, ale mám ráda oboje na prostřídání. Má několik vůní na výběr a dělá je až na objednávku, takže je možné se domluvit na tom, jaké vůně zkombinovat a jak silné mají být (Maple Almond voní krásně). Pracuje na dalších výrobcích, některý z nich určitě také vyzkouším. 
Balzámy:$3,5.
Krémy: $6-9 za 30 ml (k dispozici více velikostí), jsou to zaváděcí ceny.  Za dva 30 ml krémy jsem platila $4 poštovné.

Pokud máte problémy s akné, Liziny výrobky rozhodně stojí za vyzkoušení. Jestli vám záleží na hezkých obalech, počkejte, až otevře vlastní obchod. Zatím jsou všechny výrobky v obyčejných průhledných obalech bez etikety, jen popsané fixou pro rozlišení (která se brzy smaže).

2 komentáře:

  1. no vypadá to zajímavě, ale raději to nebudu zkoumat moc do hloubky... to bych toho zase nakoupila.

    OdpovědětVymazat