sobota 18. června 2011

Kreativ Blogger Award


Doufala jsem, že se mě řetězové zpovídání vyhne, ale tuto cenu jsem dostala od své oblíbené bloggerky, tak z ní mám opravdu radost.

1. Celý život jsem si přála žít ve městě. V dětství by mně stačilo i desetitisícové město, dnes bych bydlela v Praze, kdybych nechtěla být blízko rodině, hlavně čtyřleté neteři. Také ráda vidím na Hostýn, tak jsem se s životem mimo civilizaci smířila.
2. Chovali jsme spoustu zvířat, proto jsem dnes pescetariánka. Skoro ze všeho masa včetně většiny druhů ryb se mně dělá špatně. Kdybych se řídila svědomím, byla bych veganka, to bych ale umřela hlady.
3. Jsem křeček. Kdybych měla dost peněz, nepohnula bych se doma pro oblečení, kabelky, boty a kosmetiku. Nebo bych povyhazovala nábytek. Postel a počítač stačí.
4. Mám ráda klasické anglické detektivky, hlavně když se odehrávají na venkovském sídle.
5. Mám ráda barvy, všechny. Čím zářivější tím lepší. Nejoblíbenější bych si vybrat nemohla.
6. Kosmetiku si často kupuji kvůli obalu. Moc se mně teď líbí tato tvářenka a rozjasňovač:
Tak nějak doufám, že ji někdo jiný vyzkouší a zrecenzuje, za tvářenky nerada dávám moc. Je to korejská značka, dá se koupit na Ebay (Holika Holika Hello Holika blush) asi za $24 s poštovným do ČR.
7. Jsem nerozhodná. Vybrat si 2-4 oční stíny ze 300 mně trvá i deset minut. O závažných rozhodnutích ani nemluvím. Proto cenu nepředávám dál. Vím jak dlouho by mně trvalo vybrat komu.

4 komentáře:

  1. chachaa, tu tvářenku mám taky v merku...

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle ocenění je super pro těch sedm prásků, co by člověk měl vyzradit ;) Většinou se u toho fakt pobavím a ani tady to není jinak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Britters89.blogspot.com Im loving ur blog, now following, follow back =]

    OdpovědětVymazat
  4. deset minut? já když si jednou měla vybrat dvě rtěnky od nyx, trvalo mi to týden :D a ještě mi nesedl ani jeden :/

    OdpovědětVymazat