středa 5. května 2010

Pošta - Silk Naturals a Urban Decay


Štětec od mé oblíbené značky Ultimate, lesk na rty, vzorky tvářenek, pudrů na obočí a pleťové kosmetiky. My Pretty (vzorek zvětšujícího lesku na rty), Grasroots Green (oční stíny) a Crinoline (rozjasňovač) byly zdarma k nákupu.


Tužky na oči Bourbon, Mildew, Zero a Flipside a vzorek make-upu Laura Mercier. Mají skvělé recenze, těším se, až vyzkouším.

Další chystané recenze: minerální make-up Lumiere, Earthen Glow Minerals (Cover Glow, Mica Free), gelové oční linky The All Natural Face, minerální tužka na oči Avon (Smooth Minerals), pudry a rozjasňovač Silk Naturals.

neděle 2. května 2010

Pěnový make-up The All Natural Face

1) Dostupnost vzorků - 5 g kelímek za $3

2) Výběr odstínů - 50, pokud nenajdete svůj odstín, namíchá vám nový

3) Kvalita - podle popisu je lehký, ale dost krycí; skoro ho necítím, ačkoliv ze sypkého make-upu mám na pleti lepší pocit, pro mě je málo krycí - řekla bych slabě až středně krycí, rozhodně méně než její sypký make-up - ani v několika vrstvách nekryje tolik a bez korektoru se neobejdu; nehodí se pro suchou pleť, což jsem od pěnového make-upu očekávala, ale mastnou pleť podle mě dost nematuje; vydrží o něco méně než sypký - musím častěji přepudrovávat

4) Cena -30 ml za $14

5) Zákaznický servis - skvělý

7) Můžu doporučit/objednám znova? SPÍŠE NE
Já si plnou velikost nekoupím. Čekala jsem, že víc zmatní mastnou pleť - v létě mám dost mastnou T-zónu, více než teď, a už teď se mně po něm moc rychle leskne i s dobrým pudrem. Není pro mě dostatečně krycí. Vzorky nejsou drahé, má dobrý výběr odstínů i celkem dobrou cenu na minerální pěnový make-up (často má akce), takže bych doporučila vyzkoušet, pokud máte normální pleť a nepotřebujete silně krycí make-up.

Štětce na oční linky



Lumiere Cosmetics - je tenčí a má kratší chlupy. Je snazší s ním udělat tenkou linku, ale lépe se mně pracuje s Ecotools. Na můj vkus jsou chlupy moc krátké a řídké, používám jen když chci udělat hodně tenkou linku.


Ecotools - připadá mně nejlepší. Může to být tím, že ho mám nejdéle a jsem na něj zvyklá. Hodně tenká linka se s ním ale dělá hůř.


The All Natural Face - sice se často dočítám, že s tímto typem se pracuje hůř, ale zvykla jsem si na něj dost rychle. Nejspíš si podobný koupím ještě jednou. Závěrem můžu doporučit všechny tři, i když Ecotools mám nejraději.